Tweederde van de Amerikanen denkt dat drones producten zoals kleding, boeken en voedsel voor huisdieren binnen 5 jaar zullen bezorgen. 80% van de ondervraagde consumenten zegt dat ze zullen bestellen bij retailers die supersnelle drone bezorging aanbieden.

Onderzoek

Dat is de conclusie van een nieuw onderzoek van Walker Sands Communications, een onderzoeksbureau uit Chicago. Voor het volledige onderzoek, getiteld “Reinventing Retail: What Businesses Need to Know in 2015”, ondervroeg het bureau 1.400 Amerikanen onder andere naar hun mening over bezorging met behulp van drones. drone-delivery-drones-bezorging-tijddrone-delivery-drones-bezorging-tijd

66% procent

Uit het onderzoek blijkt dat consumenten denken dat bedrijven als Amazon en Google niet ver verwijderd zijn om hun ambities werkelijkheid te maken. Niet rekening houdend met de regelgeving die onlangs bekend is gemaakt door de FAA, denkt 14% dat bezorging per drone binnen een jaar zal plaats vinden. 22% denkt dat het gaat gebeuren in 2017 en 30% van de ondervraagden denkt dat het ongeveer vijf jaar zal duren voor de bepakte drones door het Amerikaanse luchtruim vliegen.

Toekomst

"Pakketbezorging per drone betekent een nog grotere stap in de richting van een toekomst waarin de meerderheid van de aankopen online worden gedaan", schreef Walker Sands. "Vier op de vijf consumenten zegt dat door drone bezorging binnen een uur het erg aannemelijk is dat ze zouden bestellen bij de betreffende retailer."

Extra kosten

Niet alleen staat het publiek open voor het idee, maar mensen zijn ook bereid om hun portemonnee ervoor te trekken. Bijna 80% van de consumenten is bereid om 5 dollar extra te betalen als hun bestelling binnen het uur wordt afgeleverd, aldus Walker Sands.

Geen interesse

Slechts 23% van de ondervraagden zeiden dat ze niet zijn geïnteresseerd in levering via drones. drone-delivery-drones-bezorging-productendrone-delivery-drones-bezorging-producten

Producten

Driekwart van de ondervraagden zegt geïnteresseerd te zijn in de bezorging van boeken via drones en 73% ziet bezorging van hun kleding via de lucht wel zitten. 54% van de respondenten is geïnteresseerd in de bezorging van producten voor hun huisdier, 45% in gereedschap, 44% in sportartikelen en huishoudartikelen en 32% heeft wel oren naar bezorging van elektronica via het luchtruim.

0 Reacties

    Plaats een reactie