Alec Momont spreekt vrijdag 27 februari op de TEDxDelft over de drone die hij ontwierp om defibrillators razendsnel af te kunnen leveren op de juiste plek. Door de inzet van het onbemande luchtvaartuig kan de overlevingskans na een hartstilstand aanzienlijk worden vergroot: van 8% naar maar liefst 80%.

TEDxDelft

TEDxDelft vindt plaats in de aula van de TU Delft, waar zo’n duizend mensen bij elkaar kunnen komen. Het thema van deze editie is: ‘Let’s Make Things Beta’. Tijdens deze editie delen verschillende sprekers hun inspirerende verhalen met het publiek. ambulance-drone-alec-momont-tedxdelftambulance-drone-alec-momont-tedxdelft

Beta-fase

Ieder concept kent zijn beta-fase: een moment waarop het product nog niet perfect is. De organisatie van TEDxDelft wil met het thema: ‘Let’s Make Things Beta’ iedereen inspireren om ideeën die nog niet helemaal af zijn met elkaar te delen. De angst om te falen of om té perfect te willen zijn moeten zij laten gaan. Breng ideeën een stap verder: van idee naar werkelijkheid.

Kaarten

Wil je TEDxDelft op vrijdag 27 februari bijwonen, dan zijn er voor deze vierde editie nog kaarten beschikbaar. De normale tickets kosten 49 euro, ben je student dan kun je kaarten kopen voor 24 euro.

0 Reacties

    Plaats een reactie