Dat drones steeds populairder worden is wel te zien door de drukte bij de stand op de Huishoudbeurs waar drones verkocht worden. Waar de huisvrouwen een ruim aanbod vinden in cosmetische en huishoudelijke artikelen zijn ook drones dit jaar zeer populair. huishoudbeurs-drones-2015-stand-play-drukte.

Shoppen

Eén van de ruim 350 deelnemers aan de Huishoudbeurs is de stand van play drones. De goedkope speelgoed drones blijken zeer populair en mensen zijn erg enthousiast na het zien van één van de vele demonstraties die er gegeven worden. Of de huisvrouwen zelf gaan vliegen met drones is nog maar de vraag, maar misschien is het een leuk cadeau voor de thuisblijvende man. drones-huishoudbeurs-2015-standdrones-huishoudbeurs-2015-standmahdi-qasemi-drones-huishoudbeursmahdi-qasemi-drones-huishoudbeursdrone-demonstratie-huishoudbeurs-2015drone-demonstratie-huishoudbeurs-2015

Huishoudbeurs

Dit jaar viert de Huishoudbeurs haar 70ste editie en ontvangt jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers. Op de beurs, voornamelijk voor vrouwen, zijn veel winkels, stands, foodtentjes, minifestivals, workshops en hordes enthousiaste huisvrouwen te vinden. De Huishoudbeurs is nog tot zondag 1 maart te bezoeken in de Amsterdam Rai.

0 Reacties

    Plaats een reactie