De winnaar van de winactie van februari 2016 werd gisteren bekend gemaakt en vandaag was het zo ver! De gelukkige winnaar Rick van Eijk uit Helmond nam zijn Traxxas Aton drone in ontvangst in de winkel van Toemen Modelsport. Hij raadde in februari het juiste aantal propellers dat in de bak zaten namelijk '173'.

Air Brake

De Traxxas Aton drone is voor Rick de ideale vervanger voor zijn Parrot AR.Drone. Deze heeft hij al een tijdje, maar heeft de nodige crashes gehad en daardoor veel schade opgelopen. Gelukkig heeft de Traxxas Aton een 'air-brake' functie waarmee de drone met één druk op de knop tot stilstand in de lucht gebracht kan worden. Dit voorkomt dat je de controle over de drone kwijt raakt en deze veilig tot stilstand kunt brengen.

Uitreiking Traxxas Aton drone aan Rick van Eijk

Toemen Modelsport

De geweldige prijs werd mede mogelijk gemaakt door Toemen Modelsport uit 's-Hertogenbosch. Zij stelde de Traxxas Aton drone beschikbaar om weg te geven aan de gene die het juiste aantal propellers in de bak wist te raden.

Uitreiking Traxxas Aton drone aan Rick van Eijk

Nieuwe winactie!

Om de lancering van de nieuwe website van DRONES.nl te vieren hebben we deze maand een super prijs voor je klaar staan! Deze keer maak jij namelijk kans op een DJI Inspire 1 drone t.w.v. 3.199 euro. Het enige wat je hiervoor hoeft te toen is een account aanmaken op de site en ervoor zorgen dat je jouw account voor minimaal 20% hebt ingevuld. Doe dit tussen 1 en 31 maart 2016 om automatisch mee te loten voor deze geweldige hoofdprijs. Voor informatie over de nieuwe winactie kan je terecht op win.drones.nl.

Uitreiking Traxxas Aton drone aan Rick van Eijk

0 Reacties

    Plaats een reactie