Voor de mensen die de stap willen maken om een echte FPV race piloot te worden, maar bang zijn om een dure drone te crashen, is er nu de simulator van de Drone Racing League. In deze game leer je precies hoe je een race drone moet besturen en wordt je binnen no-time een echte FPV racer.

Drone Racing League

De Drone Racing League (DRL) is een Amerikaans sport en media bedrijf dat zich inzet voor de drone racing sport. De races van DRL worden uitgezonden op ESPN en worden veel bekeken. Om het drone racing voor iedereen toegankelijk te maken heeft DRL nu een simulator gelanceerd waarin je de fijne kneepjes van het drone racen leert.

Piloten

Voor de ontwikkeling van de engine van het spel zijn de DRL racing drones exact gekopieerd. De mensen die het drone vliegen goed onder de knie hebben in de game, hebben dat ook met een echte DRL drone. Het platform is gemaakt om van de rookies echte drone piloten te maken.

Drone Racing League lanceert beta versie FPV simulator

Multiplayer

In het spel race je niet alleen tegen de computer, maar is het ook mogelijk om het tegen je vrienden op te nemen. De simulator game beschikt namelijk over een internationale multiplayer functie waardoor jij het online opneemt tegen anderen. Ook kan je in de chat box onderling chatten.

Maps

In de game zijn verschillende vette race locaties nagemaakt. Zo vlieg je door stadions en door verlaten gebouwen. De parcours zijn voorzien van verlichte FPV racing gates.

Remote controller

De besturing van de simulator werkt met verschillende remote controllers. Het is mogelijk om een echte drone afstandsbediening te gebruiken, maar de game werkt ook met de Playstation 4 of Xbox one remote controller.

Drone Racing League lanceert beta versie FPV simulator

Beta

De DRL racing simulator is nog een Beta versie waardoor er nog problemen kunnen ontstaan. Zo kan de game vastlopen of haperen en kan het voorkomen dat de gehele game crasht. Achter de schermen wordt er nog hard gewerkt aan de verbetering van de game. De DRL racing simulator is te downloaden voor Mac en Windows.


0 Reacties

    Plaats een reactie