Een groep vrouwen in Mallorca heeft aangifte gedaan tegen dronepiloten, dat meldt Spanje Vandaag. De vrouwen zouden gefilmd zijn met een drone terwijl zij op het naaktstrand lagen. De autoriteiten startten direct een onderzoek en wisten de identiteiten van de mannen te achterhalen.

Filmen

Op het dek van een jacht in de baai van Portocolom in de gemeente Felanitix, Mallorca lagen zeven vrouwen naakt te zonnen toen er plotseling een drone boven hun bleef hangen. De drone was aan het filmen en werd bestuurd vanaf een langsvarend jacht. De vrouwen konden duidelijk zien dat de dronepiloot er veel plezier aan beleefde.

Naakt zonnende vrouwen in Mallorca doen aangifte tegen dronepiloten

Zelf gefilmd

Ondanks de armsignalen waarmee de vrouwen probeerde aan te geven niet gefilmd te willen worden, bleef de dronepiloot rustig door gaan. Tot hij zag dat hij zelf gefilmd werd door één van de vrouwen liet hij zijn drone snel terugkomen.

Politie

De mannen vertrokken uiteindelijk met hun boot richting de haven en werden daarbij gevolgd door de vrouwen. Die stelde direct de havenautoriteiten en de politie op de hoogte. De Spaanse politie heeft inmiddels een onderzoek opgestart. Het is nog niet bekend of de beelden zijn verwijderd.

Zonnen en drones

Het is niet de eerste keer dat zonnende mensen worden gefilmd met een drone. Zo werd in 2014 een vrouw gefilmd die topless op een dak van een gebouw lag te zonnen, werd er een topless zonnende vrouw gespot in een makelaarsadvertentie en werd een man betrapt die bovenop een windmolen aan het zonnen was.

Naakt zonnende vrouwen in Mallorca doen aangifte tegen dronepiloten

0 Reacties

    Plaats een reactie