Zaterdag 24 maart 2018 was de parkeergarage van winkelcentrum Middenwaard omgetoverd tot een heuse dronerace track. De Nederlandse dronerace-top kwam in Heerhugowaard bij elkaar om uit te vechten wie de snelste was.

LED track

De track in de parkeergarage was niet zo maar een parcours, maar een track volledig verlicht met attractieve LED obstakels. De organisatie wist zichzelf te overtreffen door dit keer misschien wel één van de vetste LED tracks neer te zetten die Nederland ooit gekend heeft.

Team SQG domineert Droneracing Middenwaard 2018

Total Drone Experience

De race werd georganiseerd door Total Drone Xperience onder leiding van Rodney Wijnaar, die droneracing een warm hart toedraagt en een evenement weet neer te zetten dat publiek naar het winkelcentrum trekt. Dit jaar werd de dronerace voor de tweede keer georganiseerd en dankzij het grote succes waarschijnlijk niet voor de laatste keer.

Team SQG domineert Droneracing Middenwaard 2018

Wedstrijd

Zaterdagochtend kwamen de droneracers bij elkaar om de track te verkennen en de eerste proefrondes te vliegen. Na de nodige kwalificatierondes was het tijd voor de meedogenloze afvalrondes. Uiteindelijk waren Dino Joghi (GhettoDino), Andrzej Krasny (SirCrashaLot), Tom Koopmanschap (Mr. Green) en - de winnaar van vorig jaar - Walter Kort (Kort door de bocht) de anderen te snel af en mochten in de finale bepalen wie de felbegeerde titel dit jaar op zijn naam mocht schrijven.

Winnaars

Grappig genoeg waren alle vier de finalisten leden van het bekende dronerace-team SQG. Een spannende finaleronde resulteerde in de volgende einduitslag:
1. Dino Joghi (GhettoDino)
2. Andrzej Krasny (SirCrashaLot)
3. Tom Koopmanschap (Mr. Green)

De drie winnaars werden beloond met een waardebon van Droneshop.nl ter waarde van 500 euro, 250 euro en 100 euro.

Team SQG domineert Droneracing Middenwaard 2018

0 Reacties

    Plaats een reactie