Bekijk deze opnames van Shaggy FPV tijdens een trainingsdag van het NK Drone Race 2017 in Someren.

Trainingsdag

Op zondag 9 april 2017 vond de tweede trainingsdag plaats van het NK Drone Race 2017. De warme zon en en het prachtige veld van modelvliegclub De Valken in Someren vormde het toneel van een spannende dronerace wedstrijd.

ShaggyFPV eindigt 4e tijdens NK Drone Race training in Someren

ShaggyFPV

Ralph Hogenbirk aka ShaggyFPV was ook van de partij en zijn aanwezigheid bleef niet onopgemerkt. De droneracer eindigde op de respectabele vierde plaats tijdens deze oefendag. Maxim B, ControllFPV en Bones waren hem in de finaleronde te snel af en eindigden respectievelijk eerste, tweede en derde.

NK Drone Race

Het NK Drone Race wordt georganiseerd door KNVvL in samenwerking met verschillende vliegclubs verspreid over heel Nederland.

Meer info: www.nkdronerace.nl

2 Reacties

  1. Herma

    Dit bericht klopt niet. Mr. Bones was 3e. In de afvalrace tijdens de A-finale crashte Shaggie FPV. Ik stond er als toeschouwer met mijn neus boven op. Janet dat de ranking niet goed bij jullie overgekomen is. Shaggie had een mooie 4e plaats.

  2. Herma

    Rectificatie, Shaggie FPV gefeliciteerd met je 4e plaats. Een mooie prestatie, om blij van te worden! Mr. Bones had de 3e plaats behaald. Vr. Gr. Van een toeschouwer die met plezier kennis gemaakt heeft van deze mooie sport.

Plaats een reactie