7.0
Bedrijfsnaam3D Robotics
PlaatsBerkeley
Land
Telefoon+1 855-982-2898
Websitehttps://3dr.com
CategorieFabrikanten
Beoordeling7.0
Volg ons

3D Robotics is in 2012 opgericht door Chris Anderson en Jordi Muñoz. De naam van het bedrijf is gebaseerd op het derde axis van een drone die de richting naar boven verzorgt. De eerste drones werden in 2007 door het tweetal met de hand gemaakt en werden naar klanten verstuurd in pizza dozen. In 2012 was er zoveel vraag naar de drones dat Chris Anderson ontslag nam bij Wired en fulltime CEO van 3D Robotics werd.

Pixhawk

Al gauw werd er een universele flight code geschreven genaamd APM. Dit werd door 3DR gebruikt om de Pixhawk te ontwikkelen. Dit was het eerste open autopilot platform ter wereld. Dit systeem wordt hedendaags gebruikt door de grootste en meest toonaangevende UAV bedrijven ter wereld zoals bijvoorbeeld NASA.

Drones

In 2014 introduceerde 3DR voor het eerst een drone die voor iedereen toegankelijk was. De IRIS en de IRIS+ drones werden door Colin Guinn geïntroduceerd. In 2015 werd de eerste slimme drone van 3DR gepresenteerd: 3DR Solo. De drone werd ontwikkeld om het drone vliegen voor iedereen toegankelijk te maken en van iedereen professionele drone piloten te maken.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close