Vorige maand werd bekend dat het doek viel voor Dronespecialist uit Zoetermeer. Vandaag is het nieuws naar buiten gekomen dat Toemen Modelsport, na flinke onderhandelingen met de curator, Dronespecialist in zijn geheel heeft overgenomen.

Dronespecialist

Dronespecialist uit Zoetermeer heeft haar deuren in september moeten sluiten door de tegenvallende omzet. Dronespecialist richtte zich voornamelijk op de professionele markt, maar zag dat er steeds minder vraag kwam naar op maat gemaakte systemen. Toemen Modelsport heeft Dronespecialist in zijn geheel overgenomen en gaat Dronespecialist als webshop nieuw leven in blazen.

Toemen Modelsport neemt Dronespecialist over

Toemen Modelsport

Jasper Toemen, eigenaar van Toemen Modelsport, is blij met de overname. "Dronespecialist heeft altijd een sterke naam binnen Nederland gehad omtrent de verkoop van drones. Met deze overname hebben wij een extra stuk marktaandeel in handen", aldus Toemen.

Oisterwijk

De website van Dronespecialist zal vanuit een nieuw adres in Oisterwijk (Noord-Brabant) voort gezet worden. Tevens wordt er een flinke uitverkoop aangekondigd omtrent de 'oude' voorraad van Dronespecialist.

Toemen Modelsport neemt Dronespecialist over

0 Reacties

    Plaats een reactie