DJI heeft aangekondigd vanaf nu te beginnen met de uitlevering van haar Mavic Pro. Het is nog onbekend wanneer de ultra-compacte drone in Nederland verkrijgbaar is.

Vertraging

Bij aankondiging van de Mavic Pro tijdens het launch-event in september, kondigde DJI aan dat de Mavic Pro vanaf 15 oktober 2016 verkrijgbaar zou zijn. Helaas kon het bedrijf deze belofte niet waar maken, dus verontschuldigde het bedrijf zich nog voor deze vertraging.

DJI start met uitlevering Mavic Pro drone

Mavic Pro

Drie dagen na DJI’s update over de vertraagde levertijd, kondigt het bedrijf aan dat de eerste Mavic Pro drones vanaf heden op weg zijn naar haar klanten.

Levertijd

Ook geeft het bedrijf aan dat de vraag naar de Mavic Pro drone groot is, dus het is mogelijk dat sommige klanten nog even geduld moeten hebben.

DJI start met uitlevering Mavic Pro drone

Nederland

DJI richt zich met deze nieuws-update met name op de pre-orders via haar website. Het bedrijf onthult geen informatie over de levering naar de verschillende continenten. Voorlopig is het dus nog afwachten wanneer de eerste Mavic Pro drones op - of beter gezegd boven - Nederlands grondgebied verschijnen.

DJI start met uitlevering Mavic Pro drone

2 Reacties

  1. Jan-Pieter van der Hoek

    Ik hoop wel voor DJI (en hun klanten) dat de personen aan de werk(lopende)bank door tijdstress/haast wel de onderdelen goed in de machine zetten zodat we straks geen "maandag-ochtend" of "vrijdag-middag" Mavics krijgen. M.a.w. dat DJI de kwaliteit waarborgt.

  2. John

    Is het óóit gebeurd dan, dat DJI zijn producten niét waarborgt ?? Niet zo zwartkijken, en anders.............niét kopen !!

Plaats een reactie