7.9
MerkTeam Blacksheep
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.9(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor TBS Vendetta

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 349,00 € 0.00 € 349.00Kopen

Informatie over TBS Vendetta

TBS Vendetta is een quadcopter uit de stal van Team Blacksheep ontworpen voor FPV racing. Team Blacksheep introduceerde het model begin 2016.

Vliegen

TBS Vendetta heeft een 240-sized frame met een robuuste constructie geoptimaliseerd voor snelle vluchten en onvermijdelijke crashes. Het Carbon-fiber frame heeft zogenaamde 'quick swap arms', waardoor de armen eenvoudig te zijn los te koppelen. Ook is de volledige quadcopter 'plug and play' waardoor je de soldeerbout thuis kunt laten tijdens een race.

Volledig configureerbaar

Iedere TBS Vendetta wordt volledig vliegklaar en voorgeprogrammeerd geleverd. Voor de gevorderden onder ons kunnen alle parameters volledig naar eigen wens worden aangepast voor iedere gewenste configuratie.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 Cobra CM2204 2300kV motoren. De krachtige motoren reageren snel op iedere opdracht. Iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een HQ 5x4x3 propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Accu

TBS Vendetta wordt standaard geleverd zonder vliegaccu, dus zorg dat je deze erbij koopt. Wij adviseren altijd een extra accu te kopen voor je drone. Door op locatie je accu te verwisselen verdubbel je je vliegplezier eenvoudig.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter. De plichten van een dronepiloot gaan verder dan alleen de vlucht. Ook voor en na de vlucht dien je zorg te dragen voor een veilig verloop.

Remote Controller

TBS Vendetta wordt standaard geleverd zonder Remote Controller. Je dient dus zelf over een afstandsbediening te beschikken waarmee je de drone kunt bedienen.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. Via een videobril, monitor of ander display bekijk je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de frequenties van de Remote Controller.

Triumph antenne

De drone is uitgerust met de nieuwste TBS Triumph antenne.

Camera

De drone is uitgerust met een TBS ZeroZero FPV camera. De camera registreert video die opgevangen kunnen worden met iedere videobril, monitor of andere ontvanger.

GoPro en Mobius mount

De TBS Vendetta wordt standaard geleverd inclusief GoPro en Mobius mount. Via deze externe houder kun je een GoPro of Mobius camera op de drone monteren. Op deze manier kun je de vlucht ook in HD kwaliteit opnemen.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close