8.4
MerkDJI
TypeOctocopter
Vliegtijd15 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling8.4(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Spreading Wings S1000+

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 1.750,00 € 0.00 € 1750.00Kopen
MediaMarkt7.0 € 1.750,00 € 0.00 € 1750.00Kopen

Informatie over DJI Spreading Wings S1000+

DJI Spreading Wings S1000+ is de opvolger van de Spreading Wings 1000. DJI Spreading Wings S1000+ is een octocopter-platform ontwikkeld voor de professionele markt. De Spreading Wings S1000+ is het topmodel uit de Spreading Wings-serie van DJI. De S1000+ beschikt over een ingenieus frame met een inklapbaar landingsgestel, inklapbare armen en opvouwbare propellers. De S1000+ is zonder twijfel een uitstekende keuze voor de veeleisende gebruiker.

Kenmerken DJI Spreading Wings S1000+

• Professionele octocopter
• Veilig, stabiel en verbeterd frame
• Inklapbare armen en propellers
• Portable: gemakkelijk te vervoeren
• Lage gimbal inbouwpositie
• Intrekbaar landingsgestel
• Circuit-geïntegreerd frame

DJI Spreading Wings S1000+

DJI Spreading Wings S1000+ is speciaal ontworpen voor professionele luchtfotografie van het hoogste niveau. De DJI Spreading Wings S1000+ beschikt over een volledig vernieuwd en verbeterd frame. Het frame en de armen zijn gemaakt van koolstofvezel, waardoor een hoge stabiliteit en licht gewicht zijn gegarandeerd. Alle bekabeling is geïntegreerd in het frame waardoor storingen en loshangende draden tot het verleden behoren. Net als zijn voorganger is het frame voorzien van een intrekbaar landingsgestel, uitklapbare armen en opvouwbare propellers. Elk onderdeel van de S1000+ is ontworpen met oog voor detail van de eisen van de professionele luchtfotograaf.

Portable

De S1000+ is misschien wel de grootste drone uit de stal van DJI, het systeem is ondanks het formaat nog uiterst portable. De DJI Spreading Wings S1000+ beschikt over uitklapbare armen en opvouwbare propellers waardoor de gigantische octocopter opvallend draagbaar wordt.

Octocopter

De DJI Spreading Wings S1000+ wordt aangedreven door 8 motoren. In vergelijking met DJI Spreading Wings S800 hexacopter beschikt de S1000+ dus over 2 extra helikopters wat simpelweg resulteert in extra vermogen en draagkracht tot zijn 6-armige kleinere broertje.

4114 Pro motoren

Iedere arm van het frame heeft een ingebouwde 40A Electronic Speed Controller (ESC). Gecombineerd met een 4114 Pro motor (500W) en high performance 1552 Folding Propellers zorgt dit voor een uiterst krachtig en zeer betrouwbaar platform.

Draagvermogen

Dankzij de 8 motoren heeft de DJI Spreading Wings S1000+ een groot draagvermogen. De drone heeft een totaal aan maximaal draagvermogen van maar liefst 11 kilogram.

Intrekbaar landingsgestel

Net zoals de andere drones in de Spreading Wings serie, beschikt de DJI Spreading Wings S1000+ over een intrekbaar landingsgestel. Niet alleen oogt dit ontzettend futuristisch maar door het intrekbaar landingsgestel kan de DJI S1000+ nog beter manoeuvreren. Na het intrekken van het landingsgestel transformeert het toestel in een gestroomlijnde ufo met oneindige manoeuvreer-technieken. Ook kan de camera 360 graden om zich heen kijken zonder dat het beeld verstoord wordt door het landingsgestel.

Almost Ready to Fly

Na aankoop dien je het DJI Spreading Wings S1000+ octocopter platform zelf af te monteren voordat je vliegavontuur kan beginnen. Onderdelen, gereedschap en handleiding worden standaard door DJI meegeleverd. Ondanks het feit dat de installatie een stuk uitvoerig is dan de standaard Phantom-modellen, hoef je zeker geen gediplomeerd technicus te zijn om dit klusje te klaren.

Accu

Voor optimale prestaties van de S1000+ adviseert DJI het gebruik van een 6S LiPo 15000 mAh accu. Een volle accu staat voor ongeveer 15 minuten vliegplezier. De plaats van de accu is zo verwerkt in het frame dat je de accu eenvoudig kunt wisselen. Let op: de DJI Spreading Wings S1000+ wordt standaard geleverd exclusief accu.

Flight Controller

Het frame van de DJI Spreading Wings S1000+ is voorgeprepareerd voor DJI WooKong-M and A2 flight controllers. A2 is DJI's meest geavanceerde flight systeem, geschikt voor alle multirotor platforms voor commerciële en industriële toepassingen. Let op: de DJI Spreading Wings S1000+ wordt standaard geleverd exclusief flight controller.

Afstandsbediening

DJI Spreading Wings S1000+ wordt geleverd exclusief afstandsbediening. Net zoals de accu en flight system moet je zelf over een afstandsbediening te beschikken (of een afstandsbediening aan te schaffen) voordat je kunt vliegen met de DJI Spreading Wings S1000. Het type afstandsbediening is afhankelijk van uw budget en wensen.

Camera

De DJI Spreading Wings S1000+ wordt geleverd exclusief camera. In combinatie met de Zenmuse Z15-5D III (HD) gimbal kun je naar eigen wens de camera van uw voorkeur bevestigen. Dankzij het enorme draagvermogen is de S1000+ geschikt voor het gebruik van de meeste professionele (zwaargewicht) camera's.

Gimbal

Een gimbal is een scharnierende steun die de rotatie van een object om een as mogelijk maakt. De Zenmuse gimbal is niet alleen het verbindingstuk tussen de camera en de DJI drone, maar zorgt er voor dat de camera altijd in dezelfde positie blijft ongeacht de bewegingen van het toestel. Het ontwerp van het frame gecombineerd met de intrekbare landingspoten zorgt ervoor dat de Zenmuse Z15-5D III (HD) gimbal een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid heeft.

Wat zit er in de doos?

• DJI Spreading Wings S1000+ octocopter

Wat is nodig om te kunnen vliegen?

• WooKong-M of A2 flight system
• 6s LiPo 15000 mAh vliegaccu
• Remote Controller (zender-ontvanger)

Wat is nodig om video op te kunnen nemen?

• Zenmuse Z15-5D III (HD) gimbal
• Camera

DJI Spreading Wings S900

De DJI Spreading Wings S1000+ is ook beschikbaar als hexacopter met 6 rotors. Spreading Wings S900 is het ARF hexacopter-systeem van DJI voor de professionele markt.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close