7.0
MerkWalkera
TypeQuadcopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.0(1 reviews) lees reviews

Prijzen voor Walkera Furious 320

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 549,00 € 0.00 € 549.00Kopen

Informatie over Walkera Furious 320

Walkera Furious 320 is een nieuwe generatie FPV race-quadcopter. Het snelle design heeft kantelbare motoren en ingebouwde HD camera met MicroSD slot.

Vliegen

Walkera Furious 320 heeft een gestroomlijnd frame met een robuuste constructie geoptimaliseerd voor FPV racing. Het strakke design in combinatie met de zwart-witte kleur geven de drone een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone een ideaal instapmodel voor beginners, maar ook voor veeleisende gebruikers.

Tilt Rotor-design

Walkera Furious 320 heeft een zeer speciale feature. Het frame heeft kantelbare armen zodat de rotors in verschillende standen kunnen worden geplaatst om nog meer snelheid te halen.

Volledig configureerbaar

Alle flight-parameters zijn door de ontwikkelaars exact op elkaar afgestemd wat resulteert in een uiterst stabiele vlucht. Via het open-source CC3D flight controller systeem kun je alle instellingen naar eigen voorkeur aanpassen.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar tijdens een race is, maar creëren ook een prachtige visuele ervaring.

Accu

Walkera Furious 320 wordt geleverd inclusief een oplaadbare 14.8V 2600mAh LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor lang én krachtig vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 9-10 minuten. Wij adviseren altijd een extra accu te kopen voor je drone. Door op locatie je accu te verwisselen verdubbel je je vliegplezier eenvoudig.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Walkera Furious 320 wordt geleverd inclusief DEVO 10 Remote Controller. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de DEVO 10 zender de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Camera

De FPV racer is uitgerust met een HD camera. De camera maakt foto's in 4000 x 3000 pixels en registreert video in 1920 x 1080p met 60 frames per seconde. Opgenomen camerabeelden worden opgeslagen op een MicroSD-geheugenkaart en staan dus razendsnel op je computer.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. De beelden worden overgedragen via de 5.8 Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4 Ghz frequenties van de Remote Controller.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close