8.2
MerkYuneec
TypeHexacopter
Vliegtijd22 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling8.2(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Yuneec Typhoon H

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 1.099,00 € 0.00 € 1099.00Kopen
Conrad7.0 € 959,00 € 0.00 € 959.00Kopen
Cameranu.nl7.0 € 1.499,00 € 0.00 € 1499.00Kopen
TopRC.nl7.0 € 799,00 € 0.00 € 799.00Kopen

Informatie over Yuneec Typhoon H

Yuneec Typhoon H is een nieuwe generatie hexacopter met alle mogelijke technieken binnen handbereik.

Vliegen

Het hexacopter frame van de Yuneec Typhoon H is een robuuste constructie geoptimaliseerd voor oneindig veel toepassingen. Het gestroomlijnde design in combinatie met de donkere kleur geeft de drone een stoere uitstraling.

Inklapbare armen

Yuneec Typhoon H beschikt over inklapbare armen waardoor het formaat van de hexacopter aanzienlijk kan worden verkleind. Ingeklapt past de hexacopter in de meegeleverde hardcase rugzak.

Intrekbaar landingsgestel

Yuneec Typhoon H beschikt over een intrekbaar landingsgestel. Een intrekbaar landingsgestel heeft vele voordelen. Door het intrekken van het landingsgestel is de drone een meer gestroomlijnd en vangt hierdoor minder wind. Ook kan de camera 360 graden om zich heen kijken zonder dat het beeld verstoord wordt door het landingsgestel. Tenslotte geeft een intrekbaar landingsgestel natuurlijk de ultieme futuristische look aan je multicopter.

Motoren

De drone is uitgerust met 6 armen, elk voorzien van een krachtige motor. Het uiteinde van iedere motor is voorzien van een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

GPS

Yuneec Typhoon H is voorzien van Global Positioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS kan de drone exacte bepalen waar hij vliegt en is hij in staat om bepaalde vliegroutes te volgen. Ook kan de drone hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze hover-mogelijkheid biedt met name voor luchtfotografie uitkomst.

Return To Home

Dankzij de GPS-technologie is de hexacopter in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt. Met een druk op de knop zal de drone automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg.

Auto Follow

Yuneec Typhoon H heeft een Follow Me-modus waardoor de drone zijn bestuurder kan volgen op basis van het GPS-signaal van de meegeleverde GPS-tracker.

Obstakels ontwijken

Yuneec Typhoon H is de eerste drone voor consumenten met obstakel-ontwijktechnologie. Via Ultrasonic Proximity Detection is de drone zelf in staat om de omgeving van het apparaat te verkennen en te reageren op (onverwachte) obstakels op de route.

Accu

Yuneec Typhoon H wordt geleverd inclusief oplaadbare 14,8 Volt 5400 mAh LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 22 minuten.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Yuneec Typhoon H wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient.

Camera

Yuneec Typhoon H is uitgerust met een 4K CGO3+ camera. De camera maakt foto's in 12.4 megapixel en registreert video in 4K Ultra HD met 30 frames per seconde. Ook kun je op een lagere kwaliteit - bijvoorbeeld 1080p - opnemen met een hogere framerate, bijvoorbeeld 120 frames per seconde.

Gimbal

Yuneec Typhoon H is voorzien van een 3-assige gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij de gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames. In combinatie met de gimbal - en natuurlijk het intrekbaar landingsgestel - kan de CGO3+ camera 360 graden om zich heen kijken.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel en zie je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close