8.9
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd21 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling8.9(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Mavic Air

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 799,00 € 0.00 € 799.00Kopen
DJI7.0 € 849,00 € 0.00 € 849.00Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 759,00 € 0.00 € 759.00Kopen

Informatie over DJI Mavic Air

Aan het begin van 2018 werd door dronefabrikant DJI de nieuwe Mavic Air aangekondigd. De tweede drone in de serie van de Mavic en daarmee ook de kleinste variant. De quadcopter heeft inklapbare armen en een 4K camera waarmee je prachtige luchtopnames maakt.

DJI Mavic Air

De DJI Mavic Air is een zeer compacte drone en beschikt over vier inklapbare armen. De drone wordt standaard geleverd met propeller guards waardoor je de drone zowel indoor als outdoor kunt gebruiken. De DJI Mavic Air heeft daarnaast obstakelontwijkingssensoren aan zowel de voor- als achterzijde van de drone. Hierdoor vlieg je veilig langs obstakels.

Vliegen

De DJI Mavic Air weegt slechts 430 gram en heeft een afmeting van 168 x 184 x 64 mm. Wanneer je de armen inklapt heeft de drone nog maar een afmeting van 168 x 83 x 49 mm. De drone stijgt op met een maximale stijgsnelheid van 14,4 kilometer per uur. De maximale vliegsnelheid van de DJI Mavic Air is 68.4 kilometer per uur in Sport Mode.

Accu en vliegtijd

De DJI Mavic Air is voorzien van een Intelligent Flight Battery met een capaciteit van 2375mAh. De drone haalt daarmee een maximale vliegtijd van 21 minuten. De accu is bevestigd aan de onderzijde van de drone en is eenvoudig om te wisselen. Hierdoor hoef je bij een lege accu niet lang aan de grond te staan.

Camera

De camera van de DJI Mavic Air wordt gestabiliseerd door een 3-assige gimbal. Hierdoor maak je prachtige stabiele opnames. De camera zelf heeft een 1/2.3” CMOS sensor en maakt foto's in maximaal 12 megapixels. De Field of View (FOV) is 85 graden. De camera filmt in een 4K resolutie met maximaal 30 beelden per seconden. In de FullHD (1080p) resolutie is de camera in staat om 120 beelden per seconden te verwerken waardoor de drone prachtige slow-motion video's maakt.

Live view

De DJI Mavic Air is voorzien van DJI's OcuSync technologie waarmee de beelden direct in hoge kwaliteit verzonden worden naar de remote controller. Door je smartphone met daarop de DJI Go 4 applicatie te verbinden met de remote controller, kijk je live mee door de camera van de drone. De drone kan bestuurd worden op zowel 2.4 GHz als 5.8Ghz. Daarbij is het bereik maximaal twee kilometer.

Remote controller

De DJI Mavic Air wordt standaard geleverd met een remote controller. Deze remote controller is nog compacter dan de variant van de DJI Mavic Pro en de DJI Spark. Het is namelijk mogelijk om de joysticks van de remote controller af te draaien en deze bevestig je aan de onderzijde van de controller. De remote controller is voorzien van een 2970mAh accu die je oplaadt via de USB-C poort van de remote controller.

Vliegmodi

Net als de meeste DJI modellen, is ook de Mavic Air voorzien van handige vliegmodi. Zo maakt de drone met een druk op de knop prachtige cinematische opnames. De DJI Mavic Air heeft bijvoorbeeld de 32MP Sphere Panorama functie waarbij 25 foto's aan elkaar geplakt worden voor een unieke 360 graden foto.

Opslag

De DJI Mavic Air is voorzien van 8GB intern geheugen dat uitgebreid kan worden met een MicroSD geheugenkaart. De foto's en video's haal je razendsnel van het intern geheugen af dankzij de USB 3.0 verbinding.

Kleuren

De DJI Mavic is verkrijgbaar in de kleuren Arctic White, Onyx Black en Flame Red.

Conclusie

De DJI Mavic Air is een uitstekende drone voor het maken van luchtopnames. Dankzij zijn compacte design neem je hem overal mee naartoe om unieke plaatjes te schieten. De drone is erg licht en is binnen enkele seconden klaar om te vliegen.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close