7.6
MerkFlysight
TypeQuadcopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.6(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Flysight F250 FPV Racing Combo

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 749,00 € 0.00 € 749.00Kopen

Informatie over Flysight F250 FPV Racing Combo

Flysight is een zeer bekend merk op het gebied van FPV monitoren. Daarnaast heeft de fabrikant een aantal drones op de markt gebracht waaronder deze Flysight F250 FPV Racing Combo. In deze ready-to-fly FPV set zit alles wat je nodig hebt om een echte FPV piloot te worden. Ook neem je alles makkelijk mee in de bijbehorende Flysight rugzag.

Flysight F250 Combo

De Flysight F250 Combo is een ready-to-fly quadcopter die gemaakt is voor het circuit. Het frame van de kleine quadcopter is gemaakt van carbon fiber. De drone weegt inclusief batterij slechts 520 gram en haalt snelheden tot wel 40km/h. De drone wordt standaard geleverd met een FPV bril. Hierdoor kijk je direct mee door de ogen van de drone en lijkt het net alsof je zelf vliegt.

Camera

De Flysight F250 Combo is uitgerust met een HD FPV camera. De opgenomen beelden worden direct naar je FPV bril verzonden zodat je live mee kunt kijken.

Accu

Natuurlijk moet de race drone wel de finish line halen. Daarom is de Flysight F250 Combo uitgerust met een 11.1V 2200mAh 3S LiPo accu. Deze accu laat je ongeveer 13 minuten op hoge snelheid door de lucht vliegen.

Remote Controller

Een ready to fly set wordt altijd standaard geleverd met een afstandsbediening. Bij de Flysight F250 Racing Combo wordt de WFT07 van Wfly geleverd. Deze hoogwaardige controller beschikt is ideaal voor het FPV racen. De Flysight F250 Racing Combo kan ook met andere remote controllers gekoppeld worden.

Alles in één handige rugzak

De Flysight F250 Racing Combo wordt standaard geleverd in een speciaal aangepaste rugzak. In deze rugzak past alles in en zit alles stevig op zijn plek. Hierdoor kan je gerust met de rugzak rennen zonder dat alles in de war komt te zitten.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close