7.7
MerkWalkera
TypeQuadcopter
Vliegtijd14 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.7(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Walkera Runner 250

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 369,00 € 0.00 € 369.00Kopen
MediaMarkt7.0 € 499,00 € 0.00 € 499.00Kopen

Informatie over Walkera Runner 250

Walkera Runner 250 is een 250-sized quadcopter geleverd inclusief OSD Goggle 2 videobril. Deze kit is de ideale instapset voor beginnende FPV racers.

Volledige FPV Set

De Ready To Fly (RTF) set bevat een Walkera Runner 250 quadcopter, 2.4GHz DEVO F7 Remote Controller, oplaadbare 3S LiPo accu met oplader, 1080P HD camera, 5.8Ghz TX5817 FPV Video Transmitter en als klap op de vuurpijl ook een OSD Goggle 2 videobril.

Vliegen

Het frame van de Walkera Runner 250 quadcopter is een robuuste constructie dat tegen een stootje kan. Het gestroomlijnde design in combinatie met de zwarte kleur geeft de racer een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone geschikt voor beginners en gevorderden. Alle flight-parameters zijn door Walkera exact op elkaar afgestemd wat resulteert in een uiterst stabiele vlucht.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. Het uiteinde van iedere motor is voorzien van een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Vliegtijd

Deze Walkera Runner 250 Ready To Fly (RTF) set wordt geleverd inclusief een oplaadbare 3S 2200 mAh Li-Po accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 12 tot 14 minuten.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Ready To Fly (RTF) set van de Walkera Runner 250 quadcopter wordt geleverd inclusief 2.4GHz DEVO F7 Remote Controller. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door vier AA batterijen.

Camera

De drone is uitgerust met een FPV camera. Met de videobril kun je beelden van de camera real-time waarnemen.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. Via OSD Goggle 2 videobril kijk je live mee met de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8 Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4 Ghz frequenties van de Remote Controller.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close